Barna Ádám konyháját a letisztultság és az alázatosság jellemzi, mindezt pedig érezhetően átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. Ezt a stílust hazánk legizgalmasabb alapanyagaival teszi még különlegesebbé.

A Kárpát-medence területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek a séf ételei. Tudásának és tapasztalatainak elmélyítését mi sem mutatja jobban, mint az előző évek külföldön elért szakmai sikerei, végtelen tanulási vágya és a perfekcionizmusra való törekvése.

Célja nem feltétlen új ételeket kitalálni, hanem ízélményekből kiindulva létrehozni ismerős, szerethető, izgalmas fogásokat.

Az évről évre megújuló Dining Guide kalauz értékelése alapján a St. Andrea Restaurant visszatérően a TOP10 hazai étterem, a TOP5 magyaros étterem, a TOP10 éttermi szerviz valamint a TOP10 üzleti ebéd elismerések között szerepel.

Barna Ádám a Nespresso Gourmet Atelier nagykövete.

 

“Az egyszerű mindig bonyolult, az egyszerű a legnehezebb.”


Barna Ádám, séf


Szakmai díjak:

Genusswirt des Jahres Österreich / 2013
Gault Millau Österreich / 2013 / 2 sapka
Gault Millau Hungary “Az év felfedezettje” / 2014
Dining Guide Gála “Az év séfje” / 2018

 

“Csak annyira vagyok jó, mint a csapatom”

DANE ÉVA
ESKULICS ZOLTÁN
FILIPOVITY ATTILA
HORVÁTH ELISABETA
JÓNI LAJOSNÉ
HAJDÚ KRISTÓF
KOLLÁR ENDRE
POSPISIL ISTVÁN
CZ IMRE
RÓKA EMESE
SEIDL ERIKA
TÓTH DÁVD
RKONYI BENCE
BARNA ÁDÁM