Világra nyitott magyar ízek. 

Egy ország, egy egész régió, az egykori Monarchia területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek Barna Ádám séf végtelenül őszinte ételei

Barna Ádám Gault Millau Österreich 2015 2sapka, 15 pont Genusswirt des Jahres Österreich 2013 Világra nyitott magyar ízek. Egy ország, egy egész régió, az egykori Monarchia területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek Barna Ádám séf végtelenül őszinte ételei. Tudásának és tapasztalatainak elmélyítését mi sem mutatja jobban, mint az előző évek külföldön elért szakmai sikerei, végtelen tanulási vágya és a perfekcionizmusra való törekvése. Konyháját letisztultság, alázatosság jellemzi, mindezt pedig érezhetően átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. Az utóbbi évek utazásai, külföldi étterem látogatásai és sztázsolásai nagy hatással voltak a konyha jelenlegi stílusának kialakulásában. Ezt a stílust azonban hazánk legizgalmasabb alapanyagaival teszi még különlegesebbé.

2017-ben a St. Andrea Wine&Gourmet Bar csapatának erőfeszítései és alázatos munkája ismét meghozta gyümölcsét. Az étterem bekerült a világ legismertebb kalauzába, a Michelin Guide-ba, a hazai éttermeket rangsoroló Dining Guide a TOP10 éttermek közé szavazta.

Az igazán nagy fordulópont azonban csak ezután jött: 2018 elején az utóbb említett kalauz Barna Ádámnak ítélte az Év Séfje címet, a St. Andrea Wine&Gourmet Bar pedig ismét bekerült a TOP10 hazai éttermek közé, beszavazták azonban a TOP5 magyaros éttermek, a TOP10 éttermi szervíz és TOP10 üzleti ebéd listákon szereplők közé is.

Mindezek mellett Barna Ádám felkérést kapott a Nespresso-tól, hogy legyen a márka nagykövete és egyúttal részt vett a Nespresso Atelier gourmet hétvégén is, ahol a hazai Michelin csillagos séfekkel együtt főzhetett.

Végezetül pedig: Ezúton szeretnénk megköszönni hazai és külföldi vendégeinknek egyaránt, hogy évről-évre bizalmat szavaznak nekünk, valamint szeretnénk köszönetet mondani a St. Andrea mögött álló csapatnak,  munkatársaknak és tulajdonosoknak, kollégáknak és barátoknak, építsük tovább együtt ezt az álmot!