Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Étlap & Itallap


4 fogásos
gourmet menü

Üzleti ebéd
2017. feb. 22. – márc. 1.
12.00 – 15.00 h-ig
Előételek, Levesek
„Olajos” füstölt makréla
Körözött, kápia, retek
Gomba consommé
Csicsóka krémleves, körte, dió
Marhatatár, mustár, szardella +2500Ft
Főételek
Mangalicatarja, káposzták
Szürkeharcsa, kenyérgombóc, tárkony +1500Ft
Rántott csirke, saláta, uborka
Rizottó, sáfrány, hokkaido
Hátszín, zeller, fekete fokhagyma +2500Ft
Gyöngytyúk, kacsamáj, kelbimbó +2500Ft
Desszertek
Csörögefánk, baracklekvár
Csicsóka, körte, menta
A háromfogásos menü ára
1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Egri Csillag 2015),
vagy 1 pohár szörppel
3200 Ft + 12,5% szervizdíj
Jó étvágyat kívánunk!
Napi ajánlat
Előételek
Kacsamáj, sertésfül sütőtök, mangó
2.800 Ft
Főételek
Szarvasgerinc, csicsóka, gyöngyhagyma
6.800 Ft
Gyöngytyúkmell, kacsamáj, Beluga lencse, kelbimbó
4.400 Ft
Marhapörkölt, specli, uborka
4.900 Ft
Desszert
Pavlova, kókusz, maracuja
1700 Ft
Minden nap 18.00 h-tól
Jó étvágyat kívánunk!
Nyitvatartás

Hétfő – péntek:
11.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
Szombat:
18.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
VASÁRNAP ZÁRVA

Elérhetőség:
Eiffel Palace
1055. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78.
Tel: +36 1 269 0130
Mobil: +36 30 488 2902
www.standreaborbar.hu
www.facebook.com/standreaborbar
info@standreaborbar.hu
Asztalfoglalás

Online: várja meg asztalfoglalásának visszaigazolását!

12.00 – 15.00 h: Üzleti ebéd
15.00 – 18.00 h: Bár nyitvatartás
18.00 – 23.00 h: A’la carte, Chef menü és Napi ajánlat

Telefon: +36 1 269 0130 és +36 30 488 2902
E-mail: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
'
Mobile version: Enabled