Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Étlap & Itallap


4 és 6 fogásos
gourmet menü

Üzleti ebéd
2017. máj. 10. – máj. 17.
12.00 – 15.00 h-ig
Előételek, Levesek
Paradicsom, uborka, physalis
Kacsamáj, rebarbara
Húsleves, gyömbér, koriander
Tavaszi gombaleves
Marhacarpaccio, retek +2000Ft
Főételek
Beregi csirke, padlizsán, curry
Lecsó, csabai kolbász, tojás
Malaccsászár, vajtök, granny smith +500Ft
Makréla, zöldborsó, +1000Ft
Kacsakrokett, mángold, málna+2500Ft
Borjú onglet, spárga, bodza, újburgonya+2500Ft
Desszertek
Tarhonya, fehércsokoládé, eper
Túrógombóc
A háromfogásos menü ára
1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Egri Csillag 2015),
vagy 1 pohár szörppel
3200 Ft + 12,5% szervizdíj
Jó étvágyat kívánunk!
Nyitvatartás

Hétfő – péntek:
11.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
Szombat:
18.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
VASÁRNAP ZÁRVA

Elérhetőség:
Eiffel Palace
1055. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78.
Tel: +36 1 269 0130
Mobil: +36 30 488 2902
www.standreaborbar.hu
www.facebook.com/standreaborbar
info@standreaborbar.hu
Asztalfoglalás

Online: várja meg asztalfoglalásának visszaigazolását!

12.00 – 15.00 h: Üzleti ebéd
15.00 – 18.00 h: Bár nyitvatartás
18.00 – 23.00 h: A’la carte, Chef menü és Napi ajánlat

Telefon: +36 1 269 0130 és +36 30 488 2902
E-mail: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
Mobile version: Enabled