Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Étlap & Itallap
Üzleti ebéd
2017. aug. 9. – aug. 16.
12.00 – 15.00 h-ig
Előételek, Levesek
Paradicsomsaláta, sárgadinnye
Csirke terrine, csirkebőr, sarkantyúka
Hideg uborkaleves, zöldparadicsom, makréla
Kacsaleves, kacsanyelv
Sertésfül, kacsamáj, sárgacékla, barack + 1.500Ft
Főételek
Rántott beregi csirke, burgonyapüré, uborkasaláta
Pisztráng, hideg cukkini, patisszon, tárkony
Angus stefánia, répák, szalvétagombóc
Rakott padlizsán, bryndza
Mangalica, szilva, gyömbér +2.500Ft
Magyar tarka hátszín, kukorica, paradicsom +2.500Ft
Desszertek
Gyümölcsös rizs
A háromfogásos menü ára
1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Napbor 2016),
vagy 1 pohár szörppel
3200 Ft + 12,5% szervizdíj
Jó étvágyat kívánunk!
Nyitvatartás

Hétfő – péntek:
11.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
Szombat:
18.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
VASÁRNAP ZÁRVA

Elérhetőség:
Eiffel Palace
1055. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78.
Tel: +36 1 269 0130
Mobil: +36 30 488 2902
www.standreaborbar.hu
www.facebook.com/standreaborbar
info@standreaborbar.hu
Asztalfoglalás

Online: várja meg asztalfoglalásának visszaigazolását!

12.00 – 15.00 h: Üzleti ebéd
15.00 – 18.00 h: Bár nyitvatartás
18.00 – 23.00 h: A’la carte, Chef menü és Napi ajánlat

Telefon: +36 1 269 0130 és +36 30 488 2902
E-mail: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
Mobile version: Enabled