Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Étlap & Itallap


4 és 6 fogásos
gourmet menü

Üzleti ebéd
2017. jún. 22. – jún. 29.
12.00 – 15.00 h-ig
Előételek, Levesek
Görögdinnye, paradicsom, uborka
Saibling, zöldborsó, tengeri spárga +800Ft
Meggyleves, prosciutto, mandula, sarawak bors
Paradicsom consommé
Füstölt kacsamell, cseresznye, mángold+2000Ft
Főételek
Rántott Beregi csirke, burgonyapüré, uborkasaláta
Sertéspofa, búza, zöldek
Padlizsán, bryndza
Makréla, karalábé, tárkony +1000Ft
Mangalicagerinc, káposzta, alma +2500Ft
Magyar tarka flank steak, kukorica, paradicsom +2500Ft
Desszertek
Füstölt csokoládé, barack, levendula
Cékla, szeder, zsendice
A háromfogásos menü ára
1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Napbor 2016),
vagy 1 pohár szörppel
3200 Ft + 12,5% szervizdíj
Jó étvágyat kívánunk!
Nyitvatartás

Hétfő – péntek:
11.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
Szombat:
18.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
VASÁRNAP ZÁRVA

Elérhetőség:
Eiffel Palace
1055. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78.
Tel: +36 1 269 0130
Mobil: +36 30 488 2902
www.standreaborbar.hu
www.facebook.com/standreaborbar
info@standreaborbar.hu
Asztalfoglalás

Online: várja meg asztalfoglalásának visszaigazolását!

12.00 – 15.00 h: Üzleti ebéd
15.00 – 18.00 h: Bár nyitvatartás
18.00 – 23.00 h: A’la carte, Chef menü és Napi ajánlat

Telefon: +36 1 269 0130 és +36 30 488 2902
E-mail: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
Mobile version: Enabled