Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Étlap & Itallap
Üzleti ebéd
2017. dec. 6. - dec. 13. 12.00 - 15.00 h-ig
Előételek, Levesek
Túró, tejföl, paprika
Libakocsonya, füstölt libamell
Zellerkrémleves, véres hurka, körte
Kacsa consommé
Sertésfül, libamáj, gyöngyhagyma, mandarin +2000Ft
Főételek
Rántott csirke, burgonyapüré, uborkasaláta
Töltött káposzta
Szürkeharcsa, langyos saláta
Téli zöldségek, tojás
Gyöngytyúk, “vadas” +2500Ft
Omaha flank steak, füstölt cékla, kéksajt +2500Ft
Desszertek
Diós-mákos bejgli
Mézeskalács, forralt bor
A háromfogásos menü ára 1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Napbor 2016), vagy 1 pohár szörppel 3800 Ft + 12,5% szervizdíj
Jó étvágyat kívánunk!
Nyitvatartás
Hétfő - péntek: 11.00 - 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h) Szombat: 18.00 - 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h) VASÁRNAP ZÁRVA
Elérhetőség: Eiffel Palace 1055. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78. Tel: +36 1 269 0130 Mobil: +36 30 488 2902 www.standreaborbar.hu www.facebook.com/standreaborbar info@standreaborbar.hu
Asztalfoglalás
Online: várja meg asztalfoglalásának visszaigazolását! 12.00 – 15.00 h: Üzleti ebéd 15.00 – 18.00 h: Bár nyitvatartás 18.00 – 23.00 h: A’la carte, Chef menü és Napi ajánlat
Telefon: +36 1 269 0130 és +36 30 488 2902 E-mail: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
Mobile version: Enabled