Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Étlap & Itallap


4 és 6 fogásos
gourmet menü

Üzleti ebéd
2017. márc. 29. – ápr. 5.
12.00 – 15.00 h-ig
Előételek, Levesek
Római saláta, zsendice, sült szalonna
Füstölt pisztráng, tápióka, torma
Marhahúsleves
Burgonyaleves, medvehagyma
Libamáj, alma +2800Ft
Főételek
Rántott csirke, karalábé, petrezselyem
Paprikás burgonya, bébi polip, kolbász
Angus Stefánia, füstölt cékla, zeller +1000Ft
Leveles paraj, tojás
Hátszín, spárga, burgonya +2500Ft
Pecsenye kacsamell, mángold, málna +2500Ft
Desszertek
Túrós palacsinta, eper
Tej, méz, virágpor
A háromfogásos menü ára
1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Egri Csillag 2015),
vagy 1 pohár szörppel
3200 Ft + 12,5% szervizdíj
Jó étvágyat kívánunk!
Nyitvatartás

Hétfő – péntek:
11.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
Szombat:
18.00 – 24.00 h (konyha nyitvatartás 23:00 h)
VASÁRNAP ZÁRVA

Elérhetőség:
Eiffel Palace
1055. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78.
Tel: +36 1 269 0130
Mobil: +36 30 488 2902
www.standreaborbar.hu
www.facebook.com/standreaborbar
info@standreaborbar.hu
Asztalfoglalás

Online: várja meg asztalfoglalásának visszaigazolását!

12.00 – 15.00 h: Üzleti ebéd
15.00 – 18.00 h: Bár nyitvatartás
18.00 – 23.00 h: A’la carte, Chef menü és Napi ajánlat

Telefon: +36 1 269 0130 és +36 30 488 2902
E-mail: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
'
Mobile version: Enabled