Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Filozófia
Filozófia

Lassan 10 éve történt, amikor először jártunk Egerszalókon. Megismertük Lőrincz Gyurit, találkoztunk St. Andival és a gyerekekkel, kóstoltuk a borokat. Beszippantottuk a pince illatát, álltunk a Nagy-Eged-hegyen és csodáltuk a tájat, a hullámzó dombokat és éreztük a természet közelségét, az energiákat. Láttunk napfelkeltét és néztük a Napot, amint elbújik a szőlőtőkék mögött. Megéltünk itt néhány ébredező tavaszt, forró és szikrázó nyarat, langyos őszt és csikorgó téli hónapokat.

És minden alkalommal úgy éreztük, itt valami más van.. ENERGIÁK. ÉRZÉSEK. ÍZEK. HANGULATOK. ÉRZELMEK. NAGY BOROK. Így álmodtuk meg a ST. ANDREA WINE & GOURMET BÁR-t… Elhoztunk Budapest belvárosába egy pici darabot a pincészetből, a dűlőkből, a színekből, az érzésekből, a gondolatokból, hogy közvetítsük mindazt, amit Dr. Lőrincz György és családja képvisel.

Legendás szolgáltatással, a bor minőségéhez méltó gourmet fogásokkal, kellemes környezetben, minőségi kiszolgálással, csak itt elérhető bor-és pezsgőtételekkel szeretnénk maradandó élményt nyújtani kedves vendégeinknek azzal a küldetéssel , hogy minden nap “Törekszünk a jónak gyakorlására!”

Elhelyezkedés

A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban talált méltó helyére. Ez az a hely, ahol az épített minőségi környezet találkozik egy borászat minőségi törekvéseivel. Igényes és egyedi módon, kellemes gasztronómiai élményeken keresztül szeretnénk itt bemutatni az egri borvidék egyik meghatározó pincészetét, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtokot.

A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka tökéletes helyszínné teszik a gourmet bárt borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez, partnermegbeszélésekhez és különleges rendezvényekhez Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Pincészet birtokigazgatója és borásza hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkanév tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, a jelen örömteli ünnepével és a jövőbe tekintéssel.

Különtermek

A St. Andrea Wine&Gourmet Bárban két különterem található , az egyik 12 fő, a másik 20 fő befogadására alkalmas. Itt lehetőség van kisebb csoportok , társaságok összejövetelére, családi , baráti, céges események lebonyolítására , igény szerint ételekkel és borokkal, borvacsorákkal, borkóstolókkal kiegészítve is.
Információ és ajánlat kérése: info@standreaborbar.hu

A borászat

www.standrea.com

Rólunk írták

“Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek, a hozzájuk párosított borok tökéletes harmóniában voltak egymással. A fogások nem csak a testnek és a léleknek, hanem a szemnek is örömére szolgáltak.”

“Remek az étterem hangulata. Az ételek és a borok világszínvonalúak. Kiemelném az ételek es borok összhangját, harmóniáját.”

“Kifogástalan volt az ételek minősége és különleges a választék. Remekül illettek hozzájuk a kiváló borok. A felszolgálgálás udvarias és barátságos volt.”

“Nagyon kellemes volt a társaság csodas a hely, ízek, borok, a hangulat fantasztikus volt.”

“Az est kötetlensége, lazasága, a meghívott vendég őszintesége, kedvessége és persze a finom ételek és szép borok…”


A séf

Barna Ádám
Gault Millau Österreich 2015 2sapka, 15 pont
Genusswirt des Jahres Österreich 2013

Itthon hosszú évekig Békés megyében a bélmegyeri erdőben fogadtam a vendégeket jó vidéki konyhával. Majd utazásaim, külföldi munkáim során változott az alapanyagokhoz és ételekhez fűződő szemléletem. Az utóbbi öt évben pedig Ausztriában tudtam szakmámban kiteljesedni és itt többször jutalmazták szorgalmamat, elhivatottságomat. Megtanultam, hogy a regionalitás, szezonalitás nem marketingfogás hanem „selbstverständlich”- magától értetődik.

A St Andrea Wine&Gourmet Bárban ételeink alkalmazkodnak a hely miliőéhez, szelleméhez. Konyhánk, a Monarchia területén megtalálható ételek, alapanyagok a világ fűszereivel, gyakran a polgári konyhából inspirálódva némileg „leporolva” készülnek és leginkább „Világra nyitott magyar ízek” –ként jellemezhetőek.

Mobile version: Enabled