Az 5 legjobb skybar Budapesten

Külföldön régóta nagy trend a skybar, ugyanis hová lehetne tovább terjeszkedni, mint az ég felé? Nem beszélve arról a tényről, hogy a kilátás meg az élmény ilyenkor páratlan! A műfaj igazi hazája New York, itt aztán van miből választani, ha egy skybarban szeretnénk az időnket vesztegetni! Természetesen minket sem kerülhetett el a skybarőrület, és végre nálunk is egyre több található. A mostani összeállításban ötöt mutatok be, amelyek nekem bejönnek, ha több szemszögből vizsgálom a helyeket.

3. St. Andrea Wine & Skybar

Budapest csodálatos látképe már megigézett egyszer mindenkit. A gyönyörű városképet immáron nem csak a budai hegyvonulat tetejéről, hanem az újonnan kialakult sky bárok pompás teraszairól is megtekinthetjük. Nem sok van ezekből a roppant fansy és élettel teli tetőkből, de kihagyhatatlan élmény a kipróbálásuk.

standreaskybar

A St. Andrea Wine & Skybar is ez egyik ezek közül, és a Váci utcai lokációjának köszönhetően könnyen elérhető is. Maga a bár három részre osztható: van egy középső, zárt bár rész, ahol a bártenderek mögött elterülő italkínálatból bőséggel csemegézhetünk; illetve mindkét oldalán kilátónak is beillő, kört formázó fantasztikus terasz. Bármerre nézünk, lábaink előtt hever a város.

standreaskybar2

Élményszámba megy a kényelmes és párnázott székekben hátradőlve Pestet és Budát madártávlatból megtekinteni, finom koktélok, és ízes ételek kíséretében. Irány az ég!

A teljes cikket itt lehet elolvasni.