Gourmet konyha sznobéria nélkül – A St. Andreában ebédeltünk

Egyre több éttermet tud felmutatni a főváros, ahol komolyan veszik az ebédmenüzést, és a műfaj határain belül olyan igyekezettel készülnek a 3 fogásos “kis menüsorok”, amivel nem hoznak szégyent az esti kínálat színvonalára sem. A St. Andrea ebédmenüje ezek közül is bátran a város legjobbjai közé sorolható.

A Nyugati pályaudvar az utóbbi években egyre kétségbeejtőbb képet mutat, jó érzésű ember az aluljárószintet például, ha teheti, elkerüli. Ettől a nem túl vonzó közegtől pár lépésre várja vendégeit a St. Andrea Wine & Gourmet Bar, kevésbé puccos nevén a St. Andrea étterem. (Egy kis gyöngyszem a közelben a Tama is, ahol szintén ebédmenüztünk!)

A 2018-as Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban másodszorra került be az országos top 10-be a St. Andrea 91 ponttal. (Ugyancsak 91 pontot kapott sorrendben a Stand25, a Fáma és a Mák is.) Az előkelő helyet egy díj is kiegészítette, ugyanis Barna Ádám konyhafőnök nyerte el Az Év Séfje-díjat is.

Az Év Séfjénél márpedig szívesen ebédel az ember.

A teljes cikk itt olvasható.