ST.ANDREA GOURMET SÉTA 2018 – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Közel 40 résztvevő, napsütés, vidám hangulat, kedves társaság, finom ételek. Ez jellemezte az idei St.Andrea Gourmet Sétát.

Április 21-én, délben találkoztunk a Macok Bisztró teraszán Lőrincz Andreával és Ifj. Lőrincz Györggyel. Az első fogást itt fogyasztottuk el, Macsinka János Chef jóvoltából. Egy Rosé Pezsgő után Szilvásváradi pisztráng rolád került elénk répa variációkkal, amelyhez Egyetlen 2016 – még címke nélküli borunkat kóstoltuk. A beszélgetés és a fantasztikus hangulat megérkezése után tovább indultunk az Egri várba.

Az 1552 Étteremben Hegyi Mátyás várt minket, aki olyan különlegességgel készült, mint a Vadnyúlgerinc, fekete gomba croquante, karalábépüré, levendula-jus. Ehhez kóstoltuk Valóban Méltó Egri Pinot Noir 2015 borunkat, majd a várból lesétálva a Senator-Házban találtuk magunkat.

A teljes cikk itt található.