Santiago Lastra X Barna Ádám

  • 2019.04.11.
  • 19:00
  • 28.000 Ft + 13,5% szervízdíj
  • St. Andrea Restaurant

Eatwell X St.Andrea

Négykezes Pop-up vacsora

Április 11-én és 12-én este a St. Andrea Restaurant vendége a mexikói Santiago Lastra, aki Barna Ádámmal közösen ad egy négykezes vacsorát. Talán éppen ez a pop-up vacsora lesz az utolsó állomás a vándorló nomád életében, ugyanis hamarosan London belvárosában nyitja új saját éttermét, Kol Restaurant néven. Csütörtökön és pénteken az alábbi programmal várjuk vendégeinket. 

Vendég Séf

Santiago Lastra Rodriguez (Mexikó)

A fiatal nomád séf hitvallása, hogy mexikói szívvel, és mindig helyi, szezonális alapanyagokból főzi élénk és ízletes ételeit. Az elmúlt években vacsoraestekkel turnézta körbe Európát, miután 2017-ben – René Redzepi jobbkezeként – kutató/fejlesztő séfként segítette hazájában a Noma Mexikói pop-up eseményt. Kulináris tudásának köszönhetően ezidáig 26 országba jutott el világszerte. Dolgozott már a spanyol Mugaritz étteremben is, ami jelenleg a világ 6. legjobbja. Skandináv útja során a koppenhágai Bror étteremben és a Nordic Food Lab-ben is megfordult.

A San Pellegrino a 10 legjobb fiatal skandináv szakács közé választotta 2015-ben.

Házigazda

Barna Ádám, St. Andrea Restaurant

Az egykori Monarchia területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek Barna Ádám séf letisztult ételei. Konyháját átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. A St. Andrea Restaurant – évről évre sikereket halmozva is – megmaradt ugyanannak az őszinte, kedves és barátságos helyszínnek, ahová mindig jó visszatérni, mert feltöltődik az ember.

A menüsor

// Amuse bouche

// Pisztráng, chili, homoktövis taco

// Répa, retek, földimogyoró ceviche

// Marhanyelv, chirmole, újkrumpli

// Mangalica, répa, borsó

// Spárga, citrom

// Alma, körte, kukorica

// Petit four

Érkezés: 18:45, a vacsora kezdete: 19:00.

Mindkét este folyamán kizárólag a fent megnevezett menü érhető el. A séfek a menü változtatásának lehetőségét fenntartják.

A vacsora ételsorának ára 28.000 Ft + 13,5% szervízdíj, amely tartalmaz 0,75 l ásványvizet és kávét.

A jegy nem visszaváltható, de átruházható.

A rendezvény résztvevői beleegyeznek, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk, amit a szervező marketing célokra is felhasználhat.

Érdeklődés és további információ:

+36 1 2690130, +36 30 4882902

klara.hollo@standreaborbar.hu

Amennyiben a pénteki vacsorára szeretne jelentkezni, kérjük, hogy a pénteki programra regisztráljon, a honlap megfelelő pontja alatt. Ez a csütörtöki vacsora regisztrációs felülete.