ASZTALFOGLALÁS

LEHETŐSÉGEK
Telefonon: +36 1 269 0130, +36 30 488 2902
E-mailen: asztalfoglalas@standreaborbar.hu
Online: Online foglaláshoz kérjük kattinson ide.

CSOPORTOK, RENDEZVÉNYEK
10 fő feletti asztalfoglalási igényével, valamint rendezvényekkel kapcsolatban kérjük, az alábbi elérhetőségeken vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot. E-mail: info@standreaborbar.hu

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA
Kérjük kedves Vendégeinket, hogy amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

GYERMEKEK

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy kisgyermekek (10-12 éves kor alatt) néha nehezen viselik az esetlegesen 2-3 óra hosszát is eltartó gasztronómiai kikapcsolódást. Ezért szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 10-12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. Köszönjük!

KISÁLLATOK

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a nálunk töltött időtartamra kedvenceiket ne hozzák magukkal, éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására. Köszönjük.

PARKOLÁS

A St. Andrea Wine & Gourmet Bar bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár B.u. sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. (Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.)

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár B. utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. Együttműködésüket köszönjük!

DRESS CODE

Smart casual.