Csúcsétterem az Eiffel Palace-ban

A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban talált méltó helyére. Nevünk egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, a jelen örömteli ünnepével és a jövőbe tekintéssel. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített, őszinte ételeket készítünk, maximalizmusra törekszünk.

„Van egy mondás, amiben én is mélyen hiszek. Így hangzik: a jó terjed. Azt látom, hogy egyre magasabbra emeljük a szintet mi magunk is. 

Egy étterem manapság már biztosan több annál, minthogy csak együnk egy jót. Elvárás, és meg is tudunk felelni ennek, hogy többet adunk. Élményt nyújtunk. Aki eljön hozzánk, különleges alkalmat ünnepel, nem mindennapi élményre vágyik. Még akkor is többet nyújtunk a vendégnek szimpla étkezésnél, ha csak ebédelni jön, és nem egy hosszabb menüsort fogyaszt el. Három fogás egy üzleti ebédkor is lehet élmény. 

A St. Andrea Restaurant olyan hely, ahol mindent megünneplünk, mindennek megadjuk a módját. Fontos dolog megállni, és ünnepelni. Akár a hétköznapokat is. Kibontani egy üveg champagne-t és koccintani vele. Kényeztetni magunkat egy gyertyafényes vacsorával, egy finom koktéllal. Ezt szeretném mindenkinek átadni és ezt szeretnénk a vendégek felé közvetíteni. Az élet nem csak kihívás, hanem sok-sok boldog pillanat. Ezt azonban csak akkor tudjuk megélni igazán, ha megállunk és megünnepeljük.” 

 

Lizsicsár Miklós, étteremvezető

 

A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk.

Információ és ajánlat kérése: info@standrearestaurant.hu