Rendezvénysorozat nőknek a St. Andreában.
Házigazda: Holló Klári

„Beszéljünk a nőkről. Freud azt mondta, nem tudja, mit akarnak a nők. Én tudom, mit akarnak: rengeteg embert, akikkel beszélgethetnek. Hogy miről akarnak beszélgetni? Mindenről.”

Kurt Vonnegut

„Négy és fél évvel ezelőtt indult el a St. Andrea budapesti főhadiszállásain a Nő&Bor rendezvénysorozat. A hónap elején egy este az étteremben, a hónap végén a skybarban reggelente jövünk össze. Áldozunk a gasztronómia oltárán, kicsit csipegetünk, borozgatunk, koktélozunk és kötetlenül beszélgetünk. Inspirálódunk a meghívott vendégek által, és inspirálódunk egymásból.

A programsorozatnak mára valódi törzsközönsége lett, amit álmomban sem gondoltam volna. Sokszínű a hölgykoszorú. Igényünk közös, hogy időről időre tartalmasan töltsük a szabadidőnket. Mert hivatásunk van, és ambícióink is, és lehet, hogy családunk, férjünk, gyerekeink, de közben ott vagyunk mi is, csak mi, nők, akik szeretnének feltöltődni.

Nem üzleti klub vagyunk, nem fűznek egymáshoz érdekek. Nem valami jótékony cél, eszme, idea kovácsolt minket így össze. Ez nem az idejükkel mit kezdeni nem tudó született feleségek, vagy a női egyenjogúságért küzdő kékharisnyák gyülekezete. Ez egy színes, életvidám, értékes, ízig-vérig női csapat

A nyári szünet előtti utolsó alkalommal elhangzott, hogy: „Ugye nem csak szeptemberben fogjuk látni újra egymást?!” Táncra felhívás volt… Szinte spontán jöttünk össze, hogy együtt legyünk. Meghívott vendég nélkül, csak úgy… Egy tartalmas este kerekedett ki a St. Andrea Skybar egyik teraszán, csodás esti fények, kellemes időjárás, finom koktélok kíséretében.

Másnap reggel futás közben a gondolataim vittek, nem is a lábam. Visszapörgettem az estét, ezzel a fantasztikus, színes társasággal, tele értékes, inspiráló, szeretnivaló nővel. Mindenki más és más attitűddel, értékkel, érzéssel…

A spontán találkozás újra megtörtént, augusztusban is… Hamísítatlan nyáreste, fények a város felett, kellemes lounge zene, koktélok és a fantasztikus Nő & Bor hölgykoszorú!

Visszagondoltam a több mint 4 évvel ezelőtti futásomra, egy versenyre való felkészülés idején, amikor a Nő&Bor ötlete először beékelődött a gondolataimba. Elképesztően jó érzés, látni és érezni, ami ezekből a kezdeti gondolatokból létrejött általam, általatok, veletek! Sosem gondoltam, hogy ebben az életszakaszomban is alakulhatnak még barátságok, létrejöhetnek tartalmas kapcsolatok. És itt a bizonyíték rá!

Ezért szeretném, ha a Nő&Bor megmaradna az, ami, – könnyed, de tartalmas beszélgetések reggeli és vacsora közben, inspiráló gondolatok, közös programok – még magasabb távlatokba emelkedve. Merek megint álmodni egy nagyobbat. A 2019-es őszi évad programjait érdemes lesz figyelni. Újabb témákkal, helyszínekkel, programokkal jelentkezik a Nő&Bor.

Köszönöm, hogy vagytok nekem és vagyunk egymásnak! Maradjon ez még sokáig így! Éljünk!”

Holló Klári

 

A NŐ&BOR vendégkönyvből:

 

“Ilyen egy esténk… Kivételes hely, szuper társaság, finom kaják és kiváló felszolgálás. Mindezek mellett történetek, tervek, közös projektek és meghitt beszélgetések. Hozzáteszünk a jövőhöz. Együtt.”

Angie Seggato

 

„Hamisítatlan NŐ&BOR hangulat. Holló Klára összetartó energiája és új ötletei, jó beszélgetések, új barátságok, kreatív ötletek, nagyon finom kaja és egy új koktél születése (NBC néven) jellemezte az együtt töltött esténket.”

Angie

 

“Köszönet és hála, Klári a szervezésért, a remek estéért! Nagyszerű közösséget teremtettél, amihez boldogság tartozni!”

Tarnai Ágnes

 

“Sokáig hangoztattam, hogy nekem a munkám a hobbim és ebben az a jó, hogy igazán sohasem kell dolgoznom. Ez tényleg áldott állapot mindaddig, amíg észre nem veszed, hogy igazából nincs én-időd, mert valójában mindig dolgozol. Klári rendezvényeire egy barátom hívta fel a figyelmem, nagyon hálás vagyok érte! A Nő&Bor eseményei a minőségi együttlétről szólnak. Nagyszerű előadók, izgalmas témák, szemet, lelket, ízlelőbimbókat gyönyörködtető falatok és szuper női csapat. Boldog vagyok, hogy ma már elmondhatom, hogy az egyik hobbim a Nő&Bor tematikus programjainak látogatása.”

Álomjövő

 

Szeretettel várunk minden hölgyet, aki kíváncsi, mi is az a Nő&Bor érzés, vagy néha csak egyszerűen kifújná magát egy nehéz nap után, esetleg néhány órára maga mögött hagyná a hétköznapi rutint!