Szepsy & St. Andrea – Egy Ünnep azok számára akik már kóstolták, egy Lehetőség azoknak akik még nem!
Október 25-én csütörtökön a St. Andrea Wine & Gourmet Bar történetének egyik legkülönlegesebb borvacsorája.

Akik a tételeket személyesen bemutatják:
ifj. Szepsy István, ifj. Lőrincz György
A két borászat ifjabb borászai soha nem látott Szepsy tételekkel és izgalmas St. Andrea borokkal kísérik Barna Ádám erre a különleges, megismételhetetlen alkalomra összeállított ételsorát.
5+1 fogás Barna Ádámtól és a hozzá tartozó borok:
- St. Andrea – Egri Furmint 2017
Üdvözlet a konyháról - Szepsy Urban Furmint 2017
Füstölt tokhal “Waldorf” - St. Andrea – Egyetlen Egri Cuvée 2016
Sült karfiol, koriander, berkenye - St. Andrea – Valóban Méltó Egri Pinot Noir 2016
Gyöngytyúkhasé - St. Andrea – Axios Egri Bikavér Grand Superior 2016
Angus flank steak “Dry aged” cékla, gombák, szőlőtörköly - Szepsy – Szamorodni 2013
Körte, mandula, zsálya - Szepsy Eszencia 2017
Az ételek és a borok változtatásának lehetőségét fenntartjuk!
Részvételi díj 27800 HUF/fő (mely tartalmazza az 5+1 fogást a borsorral, ásványvizet, kávét, valamint a 13,5% szervízdíjat)
Jelentkezés:
klara.hollo@standreaborbar.hu
06309217724