A St. Andrea Restaurant a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála többszörös díjazottja

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2019-es Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. Éttermünk továbbra is a legjobb tíz között, de további díjakat, elismeréseket is sikerült  besöpörni.

Büszkén osztjuk meg, hogy az idei Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála új díját, Az Év Szervizembere Díjat Lizsicsár Miklós vette át. Hatalmas megtiszteltetés ez éttermünk számára. A díj átadásakor kiemelték: “Az éttermekben kulcsszerepet játszó maitre – vagy mondhatjuk úgy is, hogy házigazda – meghatározza egy egész étterem miliőjét, hangulatát. Pontosan úgy, ahogy a díjazottunk is, aki híresen szívélyes és gondos jelenlétével egy egészen kiváló budapesti éttermet tesz még színvonalasabbá, az ottani étkezést pedig még emlékezetesebb élménnyé.” A díjat először tehát Lizsicsár Miklósnak, éttermünk étteremvezetőjének ítélték oda.

Éttermünk továbbra is hazai tíz legjobb étterem között található. A Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz szerint: “A St. Andrea Restaurant rendszeres teltházzal fut, magabiztosan képviseli az innovatív, modern magyar konyhát. Az elegáns étterem bátran vállalja a marhapörköltet, töltött káposztát, véres hurkát és mákos gubát, a Békés megyei származású Barna Ádám séf jó ízléssel alkotja újra a magyar polgári és vidéki konyha klasszikusait.”

A kalauz továbbra is tartalmaz néhány toplistát. Ezekben a St. Andrea Restaurant a 10 legjobb üzleti ebéd, magyar étterem és éttermi szerviz, valamint az 5 legjobb éttermi kávélap kategóriában kerül még kiemelésre.